festvognen sætter smag på din dag


Lej en Popcornmaskine


Popcorn - super sprøde snacks...

 

Vi udlejer alt det sjove til dine fester - popcornmaskine og følsevogne
Med en popcornmaskine er du et sikkert hit, uanset om det er til en fest, et "åbent hus", eller i en børneinstitution. Popcorn går man aldrig fejl af. 
Vi udlejer popcornmaskiner i forskellige størrelser, så vi kan dække netop dit behov.

Udover maskinen får du leveret majskerner, olie samt salt og poser- lige til at gå til. Vi leverer endda skeer i de rigtige størrelser, så påfyldning sker nemt og hurtigt. Maskinen har 3 knapper som tændes og så er det ellers i gang:

Du tilsætter majskerner, en smule olie og salt. Efter et øjeblik har du en grydefuld sprøde popcorn af den bedste slags, som du kender fra biografen. Proceduren gentages så længe, det ønskes.

En popcornmaskine er god til "åbent hus" arrangementer, fester (fremmer den naturlige tørst), fødselsdage, firmafester, torvedage, byfester m.v.

 

Lej en popcornmaskine

Popcornmaskine (bordmordel) inkl. tilbehør til 50 personer (1 dags leje) - afhentet og afleveret på vores lager i Glostrup eller i Bogense - kun Kr. 650,-eks. rengøring

Produkt
Pris i kr.
Bemærkninger
Popcornmaskine (bord)
650,- pr. døgn
For den lille maskine. Til alm. stikkontakt, 230 volt.
Popcornmaskine - Antik model
1099,- pr. døgn
For stor maskine. Til alm. stikkontakt, 230 volt.
Efterfølgende dage
50% rabat
Mandag til fredag
1.800,-
For den lille popcornmaskine
Poser
2,50 pr. stk.
Indhold 0,8 liter
4-kantet papbæger
4,00 pr. stk.
Indhold 1,4 liter
Festpakke 50
150,- pr. pakke
Alt til 50 portioner: Popcorn, olie, salt og poser.
Festpakke 100
250,- pr. pakke
Alt til 100 portioner: Popcorn, olie, salt og poser.
Festpakke 250
600,- pr. pakke
Alt til 250 portioner: Popcorn, olie, salt og poser.
Rengøring af maskine
350,-
Levering/afhentning af popcornmaskinen
Fra 400,- tur/retur
Gælder i Nordsjælland & Storkøbenhavn og på hele FYN. Udenfor dette område tillægges mindre transportgebyr. Bestilles andre produkter fra Festvognen betales kun et samlet leveringsgebyr for det hele (ved samlet levering).

 

Lidt popcornhistorie

Vi udlejer alt det sjove til dine fester - popcornmaskine og følsevogne
Indianerne var de første i verden, til at spise popcorn. Allerede for flere tusinde år siden. De opdagede majskernernes egenskaber ved et rent tilfælde, da en indianer tabte nogle kerner ned i et bål. En modig indianer smagte på dem, og fandt ud af at popcorn smagte godt. Indianerne troede i starten, at det var en lille ånd, indespærret i majskernen, som fik popcornene til at poppe. Ånden var rolig, hvis den ikke blev forstyrret, og kun varme kunne forstyrre ånden. Jo varmere den blev, jo mere gal blev den. Til sidst fik varmen den vrede ånd til at eksplodere. Den rigtige forklaring er anderledes enkel: Det er vand, der får majskernerne til at poppe. Vandet findes i hver enkelt kerne, og under popningen bliver vandet i kernen varmt, og trykket øges. Når den hårde kerne giver efter for trykket, eksploderer majskernen og kernen vender vrangen ud. Resultatet er færdige og velsmagende popcorn. I dag har både børn og voksne fundet ud af, at det er sjovt at se popcorn blive poppet. Og selv om der er langt fra indianernes bål til vores popcornmaskiner, har produktet ikke ændret sig siden. Det består stadig af gode kulhydrater og gode kostfibre. I 1885 blev den første popcornmaskine opfundet. Du har nu mulighed for at leje en nyere udgave hos os.

 

Vi har flere forskellige modeller af popcornmaskiner

 

Popcornmaskine Bordmodel

 

Popcornmaskine 8ozEffekt: 1300 watt

Tilslutning: 230 v

Størrelse: 58 x 48 x 74 cm.

 

Der medfølger skål/bæger til opmåling af majs, saltbeholder med ske, ske til fedt samt skovl til popcorn. Der kan poppes ca. 100 bægre popcorn pr. time. Råvarerne er majs, kokosfedt, salt og poser/kræmmerhuse.


  Lej en popcornmaskine Lej en popcornmaskine Lej en popcornmaskine

Der medfølger skål/bæger til opmåling af majs, saltbeholder med ske, ske til fedt samt skovl til popcorn. Der kan poppes ca. 200 bægre popcorn pr. time. Råvarerne er majs, kokosfedt, salt og poser/kræmmerhuse.

ANTIK modellerne

Er som MAXI modellerne men med en flot vogn til. Til dem, der vil gøre lidt mere ud af tingene.

Lej en pølsevogn hos - www.festvognen.dk - FætterGuf - Tlf. 29 45 45 45 - info@festvognen.dk

Links til gode venner og samarbejdspartnere

www.lej-en-polsevogn.dk www.alexskaarup.dk www.rejsegilde.nu www.isvognen.dk www.thelin.dk www.gufs-polsevogne.dk Lej-en-pølsevogn.dk www.ehlerts.dk www.bjarnespølser.dk mangospothttp://slots.to Google+